Oh yeah, een zonnig weekje op komst!

Vanaf morgen kunnen we ein-de-lijk weer genieten van het zonnetje. Daarom showen wij deze superlekkere ijstaart, gemaakt door Yummy Mummy Kitchen.  Try it out! 

Benodigdheden: 
Voor de bodem
– 2 kopjes granen
– 0,5 kopje walnoten
– 4 eetlepels kokosnoot olie
– 1 eetlepel agave siroop

Voor de vulling
– Vanille ice cream of frozen yoghurt

Voor de topping
– 1,5 kopje verse blauwe besses
– 1,5 kopje verse frambozen
– 2 eetlepels agave siroop
– 2 eetlepels water
– 1 limoen
– 1 theelepel maïzena 

How to start?
Stap 1: Mix alle ingrediënten voor de bodem met elkaar en druk daarna het mengsel op een taartvorm. Bak 'm 10 minuutjes in de oven en laat het afkoelen. 

Stap 2: Zet een pan op het vuur en voeg de frambozen, eetlepel agave siroop, eetlepel water, sap van een halve limoen en een halve theelepel maïzena toe. 

Stap 3: Zet nog een pan op het vuur en voeg hier de blauwe bessen, eetlepel agave siroop, een eetlepel water, sap van een halve limoen en een halve theelepel maïzena aan toe. 

Stap 4: Laat de pannen zo'n 10 minuten op het vuur staan en roer af en toe. Laat daarna de sausjes apart afkoelen. 

Stap 5: Giet de sauzen in hersluitbare boterhamzakjes. Knip een klein hoekje van de zakjes af en giet de zakjes in een rondje over de bodem.  Dek de taart af met plastic folie en leg 'm minimaal drie uur in de vriezer. Serveer 'm met extra bessen en frambozen. 

Eet smakelijk!