Malteser en cake in 1, dat moet wel lekker zijn!

Je hebt er niet veel voor nodig, het hoeft niet in de oven en is dus supersnel klaar! Ideaal om te maken op een lazy zondag.

Benodigdheden:

100 gram melkchocolade

100 gram pure chocolade

100 gram boter of margarine

3 eetlepels stroop

120 gram biscuit (in stukjes gebroken)

Een zak Maltesers

En dan…

Doe de melk- en pure chocolade samen met de boter in een kleine pan. Laat het op laag vuur langzaam smelten. Terwijl dat aan het smelten is, voeg je de stroop toe aan het mengsel. Wanneer het goed gesmolten is, voeg je de (gebroken) biscuits toe. Je roert het mengsel door en voegt dan ook de Maltesers toe. Zorg dat je er nog een paar overhoudt voor later.

Schep het mengsel in een cakevorm of ander bakje bedekt met bakpapier of aluminumfolie. Druk het goed aan. Leg de overige Maltesers bovenop de cake. Zet het anderhalf uur in de koelkast.

En smullen maar!