Nog een laatste reminder, al kunnen we ons niet voorstellen dat jullie die nodig hebben: morgen is eindelijk de nieuwe Twilight-film in de bios te zien!

Twilight: Breaking Dawn – Part 1 is het vierde deel van Twilight, de op een na laatste, deel twee van de laatste verfilming is in 2012 te zien.

Overal ter wereld kijken Twihards complete marathons, om de eerste delen te herbeleven en zich voor te bereiden op de nieuwste film. In Nederland is de film vanaf morgen officieel in de bioscopen te zien.

In Breaking Dawn gaan Bella en Edward na de bruiloft op huwelijksreis naar Rio De Janeiro, waar Bella tot haar schrik ontdekt zwanger te zijn. De familie van Edward is in shock door de situatie, die de fragiele band tussen de vampieren en weerwolven nog meer spanning bezorgt. Niemand weet wat te verwachten van deze onwaarschijnlijke zwangerschap. Ondertussen blijft ook de dreiging van de Volturi bestaan.

In CosmoGIRL! 96 (met Taylor Lautner op de cover.. *zwijmel!*) is een complete Twilight-special te vinden, met daarin te gekke interviews!

Win Twilight-prijzen!
We laten de première van de nieuwe Twilight-film natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan, er zijn prrrrijzen te winnen! Hier kun je het filmboek van Breaking Dawn winnen en hier win je zelfs een compleet Twilight-pakket. Vul de formulieren in & maak kans op deze toffe prijzen!