Marvy brengt verslag uit van haar eigen event: The Model Experience!

Ik ben supertrots op iedereen die heeft meegewerkt aan dit event. Het is gelukt om het mooie idee dat ik in mijn hoofd had neer te zetten als een top event. Want wat was het leuk!

In 2007 heb ik natuurlijk mijn stichting De MarVie foundation opgericht. Deze stichting is er om modellen te informeren en te begeleiden op het gebied van Sport, Voeding, Zelfvertrouwen en Financiën. Inmiddels zijn we al wat jaren verder en richt de stichting zich ook op het informeren van jongeren in het algemeen, zoals jullie. Ik heb verschillende onderzoeken gelezen waaruit blijkt dat de jeugd door verkeerde voeding steeds dikker wordt. Ook hebben steeds meer jongeren op jonge leeftijd al een schuld opgebouwd en is ‘zelfvertrouwen hebben’ op die leeftijd is lastig. Reden des te meer om dit event te organiseren. Want hoe leuk is het om jongeren middels fashion te inspireren en te informeren over die belangrijke onderwerpen als voeding, sport etc.. En dat is dus gelukt!

Kimberley Klaver en Bastiaan van Schaik openden het event. Uiteindelijk moest ik zelf ook even het podium op en dat was best even vreemd.

Na de opening konden de verschillende workshops beginnen. Zoals bijvoorbeeld die van TV Chef, Caspar Bürgi. Caspar gaf een workshop om te leren hoe je een gezond ontbijt moet maken en had daarnaast voor iedere bezoeker een ‘Fashion Food’ menu gemaakt.


Het team van Hannah stond klaar om een huidanalyse te geven. Je kreeg ook nog iets leuks mee naar huis.


Er waren catwalklessen van Gabriela Riedi om het zelfvertrouwen een rise te geven. Want geloof me: het is best spannend om ineens op zo’n catwalk heen en weer te lopen.


Lifestyle coach Ralph Moorman nam ons mee op ‘Supermarkt Safari’ en vertelde alles over voeding en welk effect dat op je lichaam en je hormoonhuishouding heeft.


Fotograaf Otto gaf de workshop ‘Leren Poseren’. Hij is nog op zoek naar het nieuwe gezicht van Cooper Vision. Tot 25 september kun je je opgeven via de facebook site van het merk!


PINC Sale stond er met een eigen stand om iedereen te voorzien van de laatste trends voor een fijne prijs! Volgens mij zijn er veel meiden heel blij weggegaan.


Als Nicky heen en weer over de catwalk zou lopen, kreeg ze van haar moeder (Monica van Ee, directrice van Hannah) nieuwe schoenen cadeau. Samen met mij durfde ze het aan en nu heeft ze die schoenen in the pocket. Tja, daar help ik graag bij hoor. 😉


Natuurlijk mocht een modeshow niet ontbreken. Het team van Jos Bles en Chantal Bles Styling verzorgde de kleding en het haarstyling team van Rob Peetoom was verantwoordelijk voor de kapsels. Ook make-up is een belangrijk onderdeel van de show. De make-up was afgestemd op de kleding: ogen met een transparante gloss en eyeliner en de lippen waren fel oranje of rood.


Hier is visagiste Marja Hermes bezig om één van de modellen op te maken.


Martijn van Mynth Events en DJ Dekky in een gezellig onderonsje voordat de show begint.


Na afloop van de show konden deelnemers van The Model Experience hun haar net zo mooi laten maken als dat van de modellen. Bij de stand van Glossybox stonden de Redken Hair Experts voor hen klaar.


En als laatste nog een interview voor RTL Boulevard. Mijn dag kon niet meer stuk. Volgend jaar ga ik het zeker weer doen!

Nu ga ik als een speer naar Amsterdam, omdat daar de Amsterdam Fashion Week aan de gang is en ik een kwartier voordat iedere show begint live verslag uitbreng. Superspannend! De hele week zijn de shows te volgen via www.amsterdamfashionweek.com.

Liefs,
Marvy

Copyright foto’s: Jan van Aalzum, Giusy de Ceglia, Eva van den Hoek.