Check hier de preview!

Haar eerste collectie was een groot succes, maar over een tijdje ligt alweer de tweede collectie van Rihanna voor River Island in de winkel. In deze behind-the-scenes video zie je een blije Rihanna die samen met designer Adam Selman door de rekken heen gaat. De zangeres trekt ook een aantal kledingstukken aan en kijkt waar ze aangepast moeten worden. De perfecte sneak preview van Rihanna's nieuwe collectie! Zo zien we bijvoorbeeld een tie-die jumpsuit, een sweater met haar foto als print, basic jurkjes, high heels en nog veel meer coole items.

Rihanna legt in het filmpje uit wat haar grote inspiratiebron was voor deze nieuwe summer collectie: “Ik wilde kleding maken die ik zelf zou dragen (…) ik zag dingen in de rekken hangen die geweldig waren, maar die 'net iets meer mij' kunnen zijn. Items die beter wat langer of juist korter kunnen zijn, wat meer sex-appeal of juist wat minder.”

Ook Rihanna heeft last van dagen dat ze niet zo lekker in haar vel zit:“Ik wilde ook mode maken voor fat days; items die ik zelf zou willen dragen. Ik hoop dat mijn fans en de mensen die winkelen bij River Island dezelfde smaak hebben.”, vertelt de zangeres.

Check it out: 

Gelukkig hoeven wij niet heel lang meer te wachten, want RiRi's nieuwe collectie ligt vanaf 25 mei in de winkels.