Met een optreden van Foxes!

It's party time! 

De River Island in de Kalverstraat is de afgelopen weken vol in de make-over gegaan. Het resultaat: Een compleet nieuw, fabulous uiterlijk! En dat moet natuurlijk gevierd worden. 

Aanstaande vrijdag staat de winkel de hele dag in het teken van feest. Er worden cadeaubonnen uitgedeeld, je kunt je nagels laten voorzien van pretty nail-art en niemand minder dan Foxes gaat optreden in de winkel. Awesome!

Daar moet je natuurlijk bij zijn. Benieuwd naar het hele programma van vrijdag? Check hieronder alle tijden:
 

10:00 uur: Pre-opening
Om precies 10:00 uur gaat de vernieuwde winkel in de Kalverstaat open. De eerste 100 lucky people in de rij worden verrast met een kadobon tussen €20 en €200. 
In de winkel geniet je van beats van dj Sunny en je kunt je nagels laten versieren door de nail artist van Trash & Ready

16:00 uur – 18:00 uur: Official re-opening
De officiele re-opening vier je met hot dj's Manuel Broekman en Geza Weisz! Blogger Negin Mirsalehi is ook in the house, en zij laat haar favoriete items van de nieuwe collectie zien. Ook krijg je de kans om een vraag aan Negin te stellen.

18:00 uur: Foxes
Om 18:00 uur begint het optreden van new talent Foxes! Zij heeft met haar muziek al een Grammy Award weten te winnen, en ze is nu ook nog eens het voorprogramma van Pharrell Williams geworden. Hoe cool! 

Ga jij naar de opening van River Island? Laat het weten in de reacties.