Celebs hebben nogal eens last van fans en paparazzi die langskomen met hun flitsende camera’s en Robert Pattinson is het zat!

Het leven van een beroemdheid gaat niet over rozen! Natuurlijk hebben ze één van de leukste banen on earth, maar toch is dat ook echt niet alles!

Over straat lopen in je slobberoutfit, verschijnt in de roddelbladen. Heb je een pukkel op je kin, willen er de hele dag fans met je op de foto. Heb je je dag niet, ben je nog het stralende middelpunt door de enorme hoeveelheid flitsen op je gezicht.

Robert Pattinson is ook helemaal klaar met de mensen die hem steeds (ongevraagd) fotograferen. Hij heeft er iets op bedacht: hij draait de rollen gewoon om!

”Als ik mensen aan een ander tafeltje in het restaurant stiekem een foto zie nemen, dan loop ik op ze af met mijn telefoon. Ik begin dan midden in hun gezicht foto’s van ze te nemen met de flits aan.”

Ook zijn bijnamen vindt hij niet zo leuk; R-Patz vindt ie verschrikkelijk! ”Ik weet echt niet hoe ik ervan af kom! Het is echt vervelend. Ik weet niet wie daarmee begonnen is, maar het is best irritant.”