Wat kijk jij 2n?

Geen plannen voor vanavond? No stress, want CG! heeft weer de leukste tv-programma's en films voor je uitgezocht.

Kijk je ook gezellig mee?
 

The Big Bang Theory – 20:05 uur op Veronica
Als Howard Raj huilend uit zijn appartement ziet rennen, maakt hij zich zorgen. Hij besluit met hem te praten. Dan blijkt dat Raj slecht nieuws heeft. Hij wordt het land uitgezet. Maar er is hoop: als hij een baan vindt, mag hij blijven.

Wie Is De Mol? – 20:30 uur op NPO1
De opdracht van deze week vindt plaats in een spooky verlaten pand. De kandidaten moeten weer een nieuwe opdracht uitvoeren, maar mogen hierbij niet gefotografeerd worden. En dat blijkt nog best moeilijk te zijn.

Devious Maids – 21:00 uur op TLC
Marisol heeft behoorlijk wat geheimen van huishoudster Opal ontrafeld. Hierdoor wil ze haar ontslaan. Ze vraagt haar lover Nicholas om hulp, maar is hij het hier wel mee eens?

FILMTIP
Vicky Christina Barcelona – 20:30 uur op SBS9
Vicky (Rebecca Hall) en Cristina (Scarlett Johansson) brengen de zomer in Barcelona door. Daar ontmoeten ze een Spaanse schilder (Javier Bardem) en zijn gekke ex-vrouw (Penelope Cruz). Hij wilt hen rondleiden door Catalonië. Ze komen in een romantisch avontuur terecht.


 

The Impossible – 20:30 uur op RTL4
Maria (Naomi Watts), Henry (Ewan McGregor) en hun drie zoons ontsnappen even aan de winter en gaan op vakantie naar Thailand. Op de morgen van 26 december zitten ze lekker bij het zwembad. Maar dan zien ze een grote zwarte vloedgolf hun kant opkomen. Ze worden getroffen door een tsunami.