Wie wint de strijd?

In een nieuwe reeks afleveringen van Versus, neemt Ruben Nicolai het op tegen Katja Römer-Schuurman. Ze hebben allebei al aan het programma meegewerkt. Zo was Katja in de eerste Versus te zien met Bridget Maasland en bij Katja vs De Rest. En Ruben Nicolai is de strijd een keer eerder aangegaan tegen Sophie Hilbrand. 

Voor de battle zoeken de twee BN'ers het verder van huis. Ze reizen acht Europese landen door om hun opdrachten uit te voeren. 

Ruben: 'Een nieuw seizoen van Versus: ik ben er he-le-maal klaar voor! Hoe ik het vind om tegen Katja te strijden? Welke Katja? Zegt me niks…'

Katja: 'Ik kan me niet herinneren dat ik ooit een aflevering Versus heb verloren, op een verdwaalde aflevering tegen Bridget na misschien. Het is alweer een paar jaar geleden, maar die heb ik gebruikt om me opnieuw op te laden. Ik kom sterker terug dan ooit.'

Voor we naar de strijd tussen de twee kunnen kijken, moeten we nog even geduld hebben: vanaf 28 oktober is Ruben vs Katja elke maandag om 21:30 te zien op BNN. 

Wie maakt volgens jou de meeste kans om te winnen? Plaats je reactie hieronder. Nog niet ingelogd? Dat kan hier