Zit je klaar?

Je hebt de helft van je week weer gehad. Woehoe, there is no better reason om jezelf te verwennen met een relaxavondje

Goede Tijden, Slechte Tijden – 20:00 op RTL 4
In Meerdijk zit nooit iemand stil. Ook vanavond niet. Lucas en Vincent komen in de problemen door een actie van Maxime. Sjors en Tim verschillen van mening over het gedrag van Wiet. En dat maakt het niet makkelijker tussen de tortelduifjes. Nina liegt over Bing en Ludo huurt een detective in. Heeft niemand daar dan ooit een chillavondje zonder dat er iets gebeurt?

Hotter Than My Daughter – 20:30 op RTL 4
Schaam jij je weleens voor je moeder? Deze meiden doen dat definitely ook. Hun moeders kleden zich te bloot, te jong, te uitdagend of te alternatief. Gordon to the rescue! Hij en zijn mode- en beautyteam geven mams een make-over. En met een beetje geluk dochter zelf ook.

Rumor Has It – 20:30 op Net 5
Movietime! Sarah Huttinger (Jennifer Aniston) en Jeff Daly (Mark Ruffalo) staan op het punt om te trouwen. Jeff is er helemaal klaar voor. Sarah iets minder. Ze twijfelt of het getrouwde leventje wel echt iets voor haar is. Als haar oma haar een geheim toevertrouwt, weet ze het al helemaal niet meer.

Hotel Of Mum And Dad – 21:00 op TLC
In deze nieuwe realityserie krijgen wekelijks twee stellen de kans om te gaan proefsamenwonen. Even verlaten ze paps en mams en trekken ze met hun lovebird naar een eigen woning. De grote vraag: gaat dat goed? Vanavond is het de beurt aan twintigers Sam en Lara en Jack en Jaseleigh. Oops, de ergernissen stapelen zich op. 

Draadstaal – 21:10 op NPO 3
Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven zijn terug van weggeweest. Na drie jaar radiostilte kunnen we weer genieten van de hilarische typetjes Fred en Ria, Said, het boerenstel en Leon en Jopie van de snackbar.