Lees snel verder voor alle info

Je kan het onmogelijk gemist hebben: zondag 6 november strijkt de tofste awardshow ever neer in Ahoy RotterdamMTV EMA 2016, we're talking about you! 

De show wordt gehost door Bebe Rexha, en artiesten als Bruno Mars, Shawn Mendes, DNCE, Lukas Graham, Zara Larsson en Martin Garrix hebben al laten weten in da house te zijn #OMG. Willen we bij zijn! 

MTV snapt dat. Daarom krijg jij dit weekend de kans om kaartjes te scoren – tijdens een 60 seconden durende auditie. YAS! 

What's the deal?
Tijdens de auditie ben je vrij om te laten zien wat je wil. In 60 seconden bewijs je waarom jij onderdeel moet zijn van de MTV EMA 2016 in Rotterdam. Wil je alleen meedoen of met een vriendin? Verkleed je je als jouw idool of verzin je juist een vette dansroutine? Niets is te gek! 

De jury beoordeelt iedere performance. Enne, de meest enthousiaste fans krijgen tickets voor de MTV EMA-show op zondag 6 november in Rotterdam Ahoy. Is de jury niet alleen impressed, maar ook nog eens blown away door jouw auditie? Dan beland je misschien wel bij de rode loper met de celebs, of vooraan bij het podium #LifeGoals! 

Alright, let's do this. Waar moet ik mij melden?
Alle audities vinden plaats in de studio’s van Ahoy Rotterdam. Inschrijven of reserveren is niet nodig. Op onderstaande tijden kan iedereen die ouder dan 16 jaar is binnenlopen (als je jonger dan 16 bent word je helaas niet toegelaten tot de auditie). 

  • Vrijdag 28 oktober van 14.00 tot 19.00 uur
  • Zaterdag 29 oktober van 10.00 tot 18.00 uur
  • Zondag 30 oktober van 10.00 tot 18.00 uur

Het wordt behoorlijk busy, dus zorg je dat je genoeg snacks bij je hebt ;-). Hieronder nog even het adres: 

Adres MTV EMA fanauditie
Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10
3084 BA  Rotterdam

Good luck dit weekend! En vergeet het ons niet te vertellen op Instagram, Snapchat of Twitter @Cosmogirl_NL als je gewonnen hebt! 
 

De MTV EMA 2016 worden zondag 6 november vanaf 21.00 uur wereldwijd live uitgezonden op MTV.