New favo serie alert!

Woohoooo, er komt weer een nieuwe serie aan. En trust us, na het zien van de trailer ben je meteen hooked ;-). 

We hebben het over Scream Queens, een killer comedy/horror-serie die vanaf september te zien is op FOX. Klinkt al cool, maar het wordt nog beter… De serie zit namelijk bomvol bekende gezichten.

Zo zie je o.a. Emma Roberts, Jamie Lee Curtis, Lea Michele, Abigail Breslin, Keke Palmer, Ariana Grande en hotties Glen Powell, Lucien Lavishcount, Nick Jonas en Diego Boneta. Wowza. Maar waar gaat de serie over?

Scream Queens draait om de Kappa sorority, de populairste studentenvereniging van de universiteit. Elke student wil bij Kappa horen. Maar lang niet iedereen krijgt goedkeuring van de koningin van het huis, Chanel Oberlin (Emma Roberts). 

Dan beslist de decaan (Jamie Lee Curtis), en tevens anti-Kappa, dat de sorority open moet zijn voor iedereen. Niet alleen voor de rich girls dus. De hel breekt los en in no-time wordt het Kappa-huis geteisterd door een psycho moordenaar. De vraag is alleen; wie is de killer, en wie is het volgende slachtoffer? 

Spannend!

Scream Queens is vanaf september te zien op FOX in Amerika. Wanneer de serie in Nederland uitkomt is nog niet bekend, maar we houden je op de hoogte ;-).

Benieuwd naar de trailer? Press play