De creepy nieuwe trailer

We hebben er even op moeten wachten (en met even bedoelen we veel te lang). Maar inmiddels komt de première van Scream Queens steeds dichterbij. OMG!

Alsof we nog niet excited genoeg waren, besloot FOX er deze week nog een schepje bovenop te doen. Ze brachten namelijk een brand new trailer voor de serie uit. Enne, na het zien van het filmpje heeft ons kippenvel zelfs kippenvel. Brrrr! 

Zo zie je een paar van de hoofdrolspelers aangevallen worden door de creepy gemaskerde moordenaar. Ze schreeuwen de longen uit hun lijf, obviously. Maar als je goed naar de beelden kijkt, zie je dat niets is wat het lijkt… 

Let maar eens op Lea Michele en hottie Diego Boneta. In het begin van het filmpje staan ze flink te krijsen, maar later blijken ze ineens maatjes met de killer te zijn. Diego sluit het clipje af met een dikke knipoog, en Lea geeft hem zelfs een thumbs up. What's the deal?! 

Wij kunnen nu dus echt niet meer wachten tot de eerste aflevering van Scream Queens wordt uitgezonden. Ben jij ook zo benieuwd? Check dan de crazy nieuwe trailer hieronder.  

Pssst… In Amerika wordt Scream Queens vanaf 22 september uitgezonden op FOX. Een Nederlandse premièredatum is nog niet bekend, maar we houden je op de hoogte.