Deze series moet je zien!

Er is niets fijner dan een hele dag series kijken op een koude, rainy herfstdag, toch? En omdat er de afgelopen maand weer heel veel nieuwe series van start zijn gegaan, heeft CG! de 3 must-see series voor je op een rijtje gezet.

Enne, ze zijn (nog) niet te zien in Nederland, dus je hebt meteen een primeur ;-). 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Manhattan Love Story
Vraag je je tijdens een date wel eens af wat hij nou precies denkt? In de romantische komedie Manhattan Love Story krijg je je antwoord. Dana (Analeigh Tipton) en Peter (Jake McDorman) zijn volop aan het daten. Tijdens alle dingen die ze samen doen, kun je hun gedachten lezen. 

Selfie
Eliza Dooley was een nerd op school, maar na een paar jaar heeft ze zichzelf helemaal weten te transformeren. Inmiddels heeft ze 263.000 volgers op social media, maar ze wordt met de neus op de feiten gedrukt als ze ziek wordt en niemand voor haar zorgt. Veel volgers hebben, is niet hetzelfde als veel vrienden hebben. Ze schakelt haar collega Henry in voor een make-over. 

Finding Carter
In Finding Carter volg je Carter, een meisje dat denkt dat ze het perfecte leven heeft. Maar dan staat ineens de politie voor haar deur om haar te vertellen dat haar moeder eigenlijk een vrouw is die haar ontvoerd heeft toen ze kind was. Ineens blijkt haar hele leven een leugen te zijn.