Relaxing time!

Het is woensdagavond en je hebt de helft van de week weer overleefd. Tijd om jezelf te belonen met wat me-time: op de bank voor de tv. Gelukkig is er weer genoeg om uit te kiezen.

3 Op Reis Backpack – 19:50 op NPO 3
Backpacken kan ook prima in Europa. Need some inspiration? Geraldine Kemper en Jan Versteegh reizen, samen met achttien vloggers, door Europa heen. 

Hotter Than My Daughter – 20:30 op RTL 4
Pink maar vast een traantje weg, want het is de laatste aflevering van dit seizoen. Tijd om terug te blikken. Gordon ontvangt de oud-kandidaten in zijn huis. Zijn ze nog net zo classy als toen ze de mansion verlieten?

Sex And The City 2 – 20:30 op Net 5
Yay, movietime! Na de serie en na een eerste film was daar Sex And The City 2. De relatie van Carrie en Big lijkt goed te gaan, maar dan begint ze te twijfelen. Is dit wel wat ze wil? Samantha zit in de overgang. Miranda voelt zich niet prettig op haar werk en het valt Charlotte erg zwaar om voor haar twee dochtertjes te zorgen. De vier vriendinnen gaan met zijn vieren op reis naar Dubai en dat verandert alles.

The Da Vinci Code – 20:30 op RTL 7
Meer in the mood voor een spannende film? Ga dan voor deze thriller. Museumbewaarder Jacques Saunière wordt in zijn eigen museum vermoord. Hij laat een aantal mysterieuze codes en aanwijzingen achter…

Draadstaal – 21:15 op NPO 3
Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven zijn weer superfunny. Van Fred & Ria tot Said: alle typetjes komen voorbij. 

Wie overleeft Nederland? – 21:30 op RTL 4
Vier BN'ers survivallen samen met boswachter Arjan Postma. En nee, daarvoor reizen ze niet af naar een onbewoond eiland. Kim Feenstra, Ronald Giphart, Arjan Ederveen en Frederique van der Wal moeten er vanavond in Flevoland aan geloven. Zal het ze lukken hun eigen maaltje bij elkaar te scharrelen?