Wat staat er op het menu 2n?

Druk weekend voor de deur staan? Pak dan vanavond nog even je rust.

Scoor een zak chips, regel het beste plekje op de bank en claim die afstandsbediening. Want vanavond mag je deze tv-programma's echt niet missen. 

Have fun!

De TV Kantine – 20:30 uur op RTL4
Carlo & Irene gaan undercover als verschillende BN’ers. En daar zijn ze behoorlijk goed in. Fun!

Alles Mag Op Vrijdag – 21:00 uur op RTL4
The fun continues… Gordon, Jandino en Gerard Joling zetten de studio weer op z’n kop. Letterlijk ;-). Welke BN’ers moeten vanavond weer zien te overleven in de chaos?

Sexy Beasts – 21:30 uur op TLC
In deze nieuwe datingshow gaat een deelnemer op date met drie verschillende kandidaten. De catch is alleen dat ze allemaal een monsterlijk masker op hebben. Hierdoor kunnen de deelnemers elkaar niet meer op uiterlijk beoordelen. 

RTL Late Night – 22:30 uur op RTL4
Vanavond zijn o.a. Nick & Simon te gast bij Humberto. Ze vertellen over hun nieuwe muziekprogramma Lekker Nederlands. Hierin strijden de boys tegen Dennis van de Ven en Jeroen van Koningsbrugge. Ze krijgen allemaal de opdracht om een nieuwe songtekst te bedenken voor bekende songs . Bij RTL Late Night krijg je alvast een sneak peek.

FILMTIP
Komt Een Vrouw Bij De Dokter – 20:30 uur op RTL8
Tearjerker alert! Stijn (Barry Atsma) heeft het goed voor elkaar. Hij heeft een succesvol bedrijf, een mooie dochter en de perfecte vrouw, Carmen (Carice van Houten). Dat hij af en toe vreemdgaat is niet belangrijk. Carmen weet het toch niet. Stijn is on top of the world. Totdat Carmen borstkanker krijgt.

Kickin’ It Old Skool – 20:30 uur op SBS9
Justin is een populaire breakdancer in de jaren ’80. Maar dan krijgt hij een ongeluk en komt hij in een coma terecht. Twintig jaar later wordt hij wakker en moet hij zien om te gaan met alle veranderingen in de wereld. Toch is hij vastbesloten zijn breakdance-carrière voort te zetten.