Dit staat er op het menu vanavond.

Yesss, we hebben de dramaandag weer achter de rug! 

Zit jij lekker op de bank met een kop thee? Check dan snel CG!'s tv-tips voor de must-see programma's van vanavond. 
 

 

The Big Bang Theory – 20:05 uur op Veronica
Oh la la! Sheldon heeft een aanbidder! Het meisje (Analeigh Tipton) is alleen veel jonger dan hij is, en dat verbaast de andere geeks.

Proefkonijnen – 20:30 uur op NPO3
Dennis en Valerio gaan terug in de tijd, all the way naar de prehistorie. Ze willen erachter komen of ze sneller kunnen rennen dan het engste roofdier ever: de Tyrannosaurus Rex. Ze testen ook meteen hoe het is om ogen in je achterhoofd te hebben.

America’s Next Top Model – 21:40 uur op RTL5
Vanavond lopen de meiden mee in een modeshow, om geld in te zamelen voor de liefdadigheidsinstelling van Alicia Keys. Voor de shoot worden ze omgetoverd tot cheerleaders. Eén van de kandidaten blijkt helemaal in haar element te zijn bij die opdracht.

FILMTIP
The Help – 20:30 uur op NET5
Mooie dramafilm die zich afspeelt in de jaren ’60. Als Skeeter (Emma Stone) klaar is met school, is ze vastbesloten schrijfster te worden. Hiervoor besluit ze zwarte vrouwen te interviewen die al hun hele leven werken als huishoudster bij rijke families. De bevolking van het stadje vindt dit choquerend. Alleen Aibileen durft zich openlijk uit te spreken. Ze blijft samenwerken met Skeeter, en al snel komen meer vrouwen hun verhaal vertellen. Zo ontstaan er bijzondere vriendschappen.