Dit moet je zien vanavond

Saaie avond op de planning staan? Nu niet meer. Wij hebben namelijk de leukste tv-programma's en films voor je uitgezocht, woohoo! 

Kijk jij vanavond naar…
 

Brothers Green: EATS – 19:15 uur op MTV
Houd de snacks maar in de aanslag. Van de recepten van de brothers Green krijg je sowieso honger ;-).

Catfish: The TV Show – 20:10 uur op MTV
Steven werd verliefd op Samm via Twitter. Ze delen allebei dezelfde interesses en werden al snel verliefd op elkaar. De twee bellen en sms'en elke dag, maar Samm wil niet Skypen met Steven. Wat heeft zij te verbergen? 

Bagels & Bubbels – 20:30 uur op NET5
Rick komt erachter dat het niet altijd makkelijk is om een relatie te hebben met een superster. De paparazzi vindt hem namelijk ook heel interessant worden.

Love, Lust or Run – 21:00 op TLC
Harmony is een ontwerpster met een grote passie voor extreme mode. Ze hoopt dat Stacy haar van haar punkrock-Barbiestijl kan afhelpen. 

FILMTIP
She's The One – 20:30 uur op RTL8

Mickey en Francis zijn broers, maar tussen de twee zit een wereld van verschil. Mickey leeft als hippie, Francis werkt op Wall Street. Hij is getrouwd met Renée (Jennifer Aniston), maar heeft een affaire met Heather (Cameron Diaz), de ex-verloofde van Mickey. Wie is zijn ware liefde?

Pirates Of The Caribbean: The Curse Of The Black Pearl – 20:30 uur op Veronica
De dochter (Keira Knightley) van de gouverneur wordt ontvoerd door de gevaarlijke kapitein Barbossa (Geoffrey Rush). Haar vriend Will (Orlando Bloom) roept de hulp in van piratenheld Jack Sparrow (Johnny Depp). Zij weten alleen niet dat er een vloek rust op hun tegenstanders. 

Summer Catch – 20:30 uur op SBS9
Ryan Dunne (Freddie Prinze Jr.) droomt van een carrière als profhonkballer. Maar als vakantiebaantje moet hij het grasveld van de rijke familie Parrish onderhouden. Dit doet hij samen met zijn vader, die hovenier is. Tenley Parrish (Jessica Biel) wordt tijdens de zomer verliefd op Ryan. Haar ouders verbieden haar alleen om met hem om te gaan.