Alles over je favo vloggers

Drukke dag gehad? Plof dan lekker op de bank met een zak snoepjes, you deserve it ;-). 

Enne, vergeet ook niet de afstandsbediening te claimen. Er zijn namelijk weer genoeg programma's op tv die je echt niet mag missen… 
 

3 Op Reis Backpack – 19:50 uur op NPO3
Griekenland, it is! Vandaag trekken Jan en Geraldine van Olympia naar Athene. 

The Big Bang Theory – 20:05 uur op Veronica
The struggle is real bij de geeks. Net als ze op weg zijn naar San Francisco, krijgen ze allemaal problemen. En zie dat maar eens op te lossen vanuit een rijdende trein. 

Devious Maids – 21:00 uur op TLC
Woohooo, Devious Maids is backDe schietpartij op de bruiloft van Rosie en Spence heeft veel impact. Twee oude bekenden keren terug naar Beverly Hills met hun mysterieuze dochter.

Shinewereld – 21:05 uur op NPO3
In deze docu worden zes populaire vloggers een jaar gevolgd. Ze hebben hordes fans en gooien alles uit hun privéleven online. Maar hoe zit hun leven offline eruit? O.a. Bardo, Cinnemates en Vera Camilla aan het woord. 

FILMTIP
Fool's Gold – 23:05 uur op NET5
De film begint helaas een beetje laat, maar je kunt 'm natuurlijk altijd opnemen ;-). Tess (Kate Hudson) en Ben Finnagan (Matthew McConaughey) zijn een getrouwd koppel dat hun geld verdient met het zoeken naar schatten. Ze hebben alleen al jaren niets meer gevonden en zitten bijna zonder money. Daardoor loopt hun huwelijk ook niet echt smooth meer. Ze besluiten te gaan scheiden, maar op dat moment vinden ze een aanwijzing die leidt naar een enorme schat.