Het grote openingsfeest vandaag :-)!

Rise & shine girl, want vandaag wordt awesome! Waarom? Omdat de TOPSHOP store opengaat natuurlijk!

Vorige week las je op CG! alle details over de nieuwe winkel in Amsterdam. Daar kon je al lezen dat de store maar liefst drie verdiepingen heeft. Deze hangen vol met de leukste must-haves, van amazing fashion items en schoenen, tot beauty stuff. Love it!

En alsof dit allemaal nog niet leuk genoeg is, geeft TOPSHOP ook nog eens een feestje. Want zo'n grote winkelopening moet natuurlijk gevierd worden. 

Daarom worden de eerste vijftig shoppers vandaag beloond met een cadeaubon. Behoor je tot de eerste tien mensen die de winkel in weet te komen? Dan krijg je een gift card van €100! De veertig mensen daana krijgen een bon van €50 cadeau. Enne, we hebben zo'n voorgevoel dat je dat shoptegoed wel kunt gebruiken tijdens je TOPSHOP-bezoekje ;-). 

TOPSHOP gaat vandaag om 11:00 uur open, dus wees er snel bij.

Geen vroege vogel? Dan zijn er ook genoeg leuke dingen te doen. Zo krijg je een coole Michael van der Ham tote bag cadeau als je meer dan €80 besteed. Je spulletjes kun je uitzoeken op de beats van coole DJ's, die de hele dag staan te draaien in de winkel.  

Even een rustpauze nodig? Sleep je vriendinnen dan mee naar de photobooth op de tweede verdieping. En deel je fun foto's meteen op Facebook. 

En last but not least: je kunt ook nog eens een kaartje winnen voor de exclusieve TOPSHOP party op 11 maart. Cooool!

Je vindt TOPSHOP in de Kalverstraat in Amsterdam, op nummer 48/52. De winkel is vandaag open van 11:00 uur tot 21:00 uur. Enjoy

Ga jij naar de opening?