Wat waren de hoogte- en dieptepunten van het afgelopen jaar?

Celeb-land heeft dit jaar niet stilgestaan. Van twerken tot podium fails en van het heavy verlies van jonge acteurs tot superveel break-ups. Dit waren de acht OMG-momenten van 2013:

 

Jennifer Lawrence’s Oscar-fail
Bedenk dat je live op tv bent, dat er miljoenen mensen naar je kijken, dat je bij dé awardshow van het jaar bent en dan heel awkward over het podium struikelt. FAIL. Het overkwam Jennifer Lawrence begin dit jaar. Maar Jennifer is Jennifer en kon er wel om lachen. De girl heeft een flinke dosis zelfspot – which we love.

 

Break-ups
Van Ian Somerhalder & Nina Dobrev en Miranda Kerr & Orlando Bloom tot Miley Cyrus & Liam Hemsworth – het was het jaar van de break-ups. It still hurts…

 

Justin Biebers adventures
Van coffeeshops en avontuurtjes met een ‘lady van plezier’ tot rumours over vaderschap. Justin was dit jaar nogal vaak in het nieuws. En meestal niet zo positief…

 

*NSYNC
Alle bandleden op één podium tijdens een awardshow. Hea-ven! Ookal was het maar voor een paar seconden en waren de boys lang niet meer zo soepeltjes als in de crazy blonde krullen periode van Justin Timberlake…

 

Kimye
Een baby, een huwelijksaanzoek en een nogal, euh, aparte videoclip met paarden. Een druk jaartje voor Kim Kardashian en Kanye West.

 

R.I.P. Paul Walker & Cory Monteith
Het droevigste nieuws van het jaar: het overlijden van de twee jonge, succesvolle acteurs. Major OMG-momentjes. Het is nog steeds very, very sad.

 

Beyonce’s album drop
Uit het niets een album droppen, er is er maar één die dat kan en dat is Queen B. Ze vond de traditionele albumaankondiging te saai en dacht dat dit een grotere surprise zou zijn voor haar fans. You go, B.

 

Miley Cyrus’ jaar
Twerken, de break-up, de documentaire, de VMA’s, het korte haar, het rebelse gedrag. Miley staat hoe dan ook met stip op één als je alle nieuwsartikelen over de girl zou opzoeken. But still, we love Miley. No matter what.

 

Wat was voor jou hét OMG-moment van 2013?