Tv-tips voor jouw vrijdagavond!

Whoop whoop, het weekend is begonnen! Dat moet gevierd worden, toch?

Of je nou in je eentje of samen met je besties gaat voor een avondje bankhangen. Het maakt niet uit.

Gooi die popcorn in de magnetron (pindakaas schijnt een delicious dip te zijn), comfy kleding aan, maskertje op je gezicht en zappen maar. Wij maakten alvast een selectie voor je.

College Tour – 20:30 op NPO 3
In College Tour ondervraagt presentator Twan Huys samen met de studenten in de zaal een bekende gast. En de gast van deze avond vind je vast interessant. Het is namelijk niemand minder dan de fabulous Chantal Janzen. De reden dat de presentator haar in zijn programma wil hebben, is dat Chantal voor de Duitse televisie gaat werken. Interessant! En ze heeft ook iets over Yolanthe te zeggen… 

Alles Mag Op Vrijdag – 21:00 op RTL4
Heb je de nieuwe spelshow van Gordon, Jandino Asporaat en Gerard Joling al gezien? Als je zin hebt in een avondje lachen, gieren, brullen dan is dit een aanrader. Lekker flauw en met alle geïmproviseerde spellen en acteerscènes heel funny.

Silver Linings Playbook – 20:30 op RTL5
Meer zin in een film? Ga dan voor deze romcom met Jennifer Lawrance en Bradley Cooper. Pot Solitano (Bradley Cooper) wordt ontslagen uit een psychiatrische inrichting. Hij trekt in bij zijn ouders en probeert zijn leven weer op de rit te krijgen. En dan ontmoet hij Tiffany (Jennifer Lawrance) die ook zo haar problemen heeft… De film waar Jen haar Oscar voor kreeg! Must-see dus. 

Popster! – 20:30 op SBS6
Wie kan de leukste poppenshow bedenken en uitvoeren? Allerlei soorten poppen passeren de revue: handpoppen, vingerpoppen en zelfs marionetten. De jury is niet mis: Henkjan Smits, Georgina Verbaan en Miss Izzy (een pop die wordt gespeeld door cabaretière Lenette van Dongen). 

Fotografie: Bruno Press.