Stress off, TV on

Yeey, het is Wednesday! Oftewel: nog maar twee dagen tot het weekend.

Om dat te vieren plof jij vanavond lekker op de bank.

Benieuwd naar het tv-menu?

CG! zocht voor jou de highlights uit!

 

De Nationale IQ-test – 20.30 uur op NPO1
Tijd om je hersenen te kraken! Samen met verschillende BN-ers test jij je intelligentie tijdens de jaarlijkse IQ-test. Deze keer is het thema ‘duo’s’. Ben jij slimmer dan je lover? Je komt er vanavond achter…

3 Op Reis – 19.50 uur op NPO3
Dennis gaat alle landen van de EU af en vandaag is Roemenië aan de beurt. In dit Slavische land ontmoet hij de heksenkoningin. Floortje is in de Filippijnen. Hier bezoekt ze een huishoudschool en probeert ze een plaatselijke delicatesse: een gekookt eendenei met een bijna  volgroeide embryo… (Ieks!)

The Tonight Show – 22.50 uur op NPO3
Dat Jimmy Fallon in is voor een geintje wist je natuurlijk al. Deze week vroeg hij zijn kijkers om filmpjes van hun kinderen te sturen die gekke bekken trekken. Vanavond schuift acteur Jude Law (The Holiday) aan. Benieuwd hoe zijn raarste gezicht eruit ziet? Check The Tonight Show!

 

FILMTIPS

Jackie – 20.30 uur op RTL 4
Carice en Jelka van Houten zijn in real life zussen en in Jackie spelen ze twins die opgevoed zijn door twee vaders. Hun draagmoeder, die in Amerika woont, hebben ze nog nooit ontmoet. Dan krijgen ze ineens een telefoontje. Het is Jackie, hun biologische moeder. Ze vertelt dat ze in het ziekenhuis ligt en naar een revalidatiecentrum in New Mexico moet worden gebracht. De zussen besluiten te helpen en stappen in hun camper naar Amerika. Daar pikken ze Jackie op. Tijdens de roadtrip leren ze hun tikkeltje vreemde mommy kennen…

 

 

 

I Don’t Know How She Does It -20.30 uur op NET 5
Kate (Sarah Jessica Parker) is een succesvolle carrièrevrouw. Ze werkt superhard, maar haar man en kids ziet ze daardoor bijna nooit. Omdat haar husband het ook heel druk heeft, groeien de twee steeds verder uit elkaar. Als ze een nieuwe klus krijgt, ontmoet ze de knappe Jack. Dat hij haar ziet zitten, laat hij duidelijk merken. Geeft Kate over aan de verleiding of redt ze haar huwelijk?