Voor het warme zomerweer

We love the summer. Een healthy glow, natural highlights door de zon en onbeperkt waterijsjes eten. Make-up is alleen iets minder blij met het warme weer, met name je lipstick. Binnen no-time tref je je net aangebrachte laagje ergens op je kin aan. Not cool.

Gelukkig lost CG! dit beautyprobleem op met deze tips:

Keep it cool
Zet  je lipstick ’s nachts in de koelkast. Zo kun je de lipstick makkelijker aanbrengen de volgende dag. Ook blijft de kleur iets langer zitten.

Goede basis  
Doe voordat je je lipstick aanbrengt wat gezichtspoeder op je lippen. De kleur hecht zich hiermee beter aan je lippen en lijkt ook nog eens intenser. Handig!

Tinted lipbalm
It's the best of both worlds. Het kleurtje van een lipstick en het verzorgende van een lippenbalsem. En vaak hebben tinted lipbalms nog een zonnefactor ook. Geen verbrande lippen voor jou deze zomer!

Lipstain
In lipstains zit veel meer pigment dan in een lipstick. De kleur trekt meteen in je lippen en hierdoor blijft de kleur de hele dag zitten. Eten, drinken, zwemmen, zoenen; met een lipstain zijn jouw lippen op alles voorbereid. Vind je een lipstain iets te mat? Smeer dan nog wat lippenbalsem eroverheen.

Benieuwd geworden naar tinted lipbalms en lipstains? In de fotogalerij hieronder vind je de 5 mooiste kleurtjes.