Combineer de twee beauty favorites!

Een Smoky eyes-look doet het altijd goed. En winged eyeliner staat iedereen perfect. Smoky eyes + winged eyeliner = pretty perfect! Maar hoe creëer je deze coole oogmake-uplook? De basics:

 

1. Gebruik de concealer waar je normaal je wallen mee wegwerkt als primer. Dep een beetje op je buitenste ooghoeken, om roodheid te voorkomen (niet zo lovely met winged eyes) en zodat je oogschaduw makkelijker kunt blenden. Doe ook een klein beetje concealer op je wenkbrauwbot – nét onder je wenkbrauwen. Hallo natural highlight!

 

2. Kies de juiste oogschaduw. Bij deze look denk je snel aan zwart, maar ook goud staat erg cool, vooral nu we richting de feestdagen gaan. Ga voor een poedervariant, een crème-oogschaduw kan vlekken.

 

3. Pak je oogpotlood en een wattenstaafje erbij. Gebruik je potlood om een lijn te zetten boven je wimpers, zoals je normaal ook doet. Smudge het dan met een wattenstaafje uit bij de buitenste ooghoek, richting je slapen. Het effect hoort soft en smudgy te zijn, dus maak er geen perfectionistisch klusje van.

 

4. Kom maar op met die mascara. Doe één laag op je bovenste wimpers en nog een laagje op je wimpers bij je buitenste ooghoek om het cat-eye effect te vergroten.

 

Easy does it!

 

Op zoek naar het perfecte oogpotlood? CG! heeft de 7 beste varianten op een rij gezet. Shoppen maar!