Wat kijk jij vanavond?

Word je bijna gek van verveling? No worries, want CG! heeft weer de leukste tv-programma's van vanavond voor je uitgezocht.

Regel jij de popcorn? 😉 
 

3 Op Reis – 19:50 uur op NPO3
Dennis reist vanavond naar de Amerikaanse staat Oregon. Vanuit deze staat kun je binnen een paar uur met je ski’s in de sneeuw staan, of juist een zonsondergang checken bij een kampvuur op het strand. Cool!

Dokter Hart – 20:30 uur op NET5
Lavon en AnnaBeth krijgen problemen met elkaar, en dit beïnvloedt het hele dorp. Lemon is in shock door de uitslag van haar gezondheidsonderzoek. Ze maakt een plan om haar gezondheid te verbeteren.

Beauty & The Geek Australia – 21:00 uur op TLC
De nerds worden uitgedaagd om hun vrouwelijke charmes in de strijd te gooien. Maar hebben ze die wel? Zac is ervan overtuigd dat hij kan winnen, maar hij heeft geen idee wat hem te wachten staat.

Jane The Virgin – 21:25 uur op NET5
Er raast een orkaan over Miami, waardoor Jane geen keuze heeft en wel in Marbella moet blijven. Maar ze komt er al snel achter dat de storm haar grootste zorg niet meer is.

FILMTIP
Snowfever – 20:30 uur op SBS9
Guilty pleasure alert! In Snowfever gaat de verlegen Nicky voor het eerst zonder haar ouders op wintersport. Samen met haar populaire vriendinnen Max, Sam en Eef hoopt ze helemaal los te gaan. Eenmaal daar aangekomen valt het nogal tegen. Om indruk te maken op haar vriendinnen, neemt ze zich voor om de snowboardleraar Ryan te veroveren. Het wordt alleen wel heel ingewikkeld als Nicky verliefd wordt op Ryans broer.