Klaar voor een spannende actiefilm?

Yay, het is weekend! Ga jij voor een chillnight voor de televisie (OMG, gelukkig geen last van een stroomstoring)? Zorg dat je een warme kop thee en je snacks binnen handbereik hebt, want jij gaat de komende uren helemaal nergens meer naartoe.

College Tour – 20:30 op NPO3
Twan Huys ontvangt elke week een bekende gast die hij samen met zijn publiek, bestaande uit studenten, ondervraagt. Benieuwd wie er vanavond aanschuift? Documentairemaker Louis Theroux. Zeker intresting, want deze man volgde onder andere neonazi's, ufo-jagers, pornosterren en gokkers.

De TV Kantine – 20:30 op RTL4
Lachen, gieren, brullen om de imitaties van Carlo en Irene. We love it. Ken je Spike nog? Hij is de gitarist van Di-rect en hij bepaalt vanavond het programma. Presentatrice Nicolette Kluijver imiteert mee en danser Timor Steffens danst. Sounds good, right?

Alles Mag Op Vrijdag – 21:00 op RTL4
Als je er na De TV Kantine lekker inzit, kan je de televisie net zo goed op RTL4 laten staan. Het gaat vrolijk verder met Alles Mag Op Vrijdag. Jandino Asporaat, Gerard Joling en Gordon zetten de boel op zijn kop met gekke spelletjes en improvisatietoneel. Lol gegarandeerd!

Snitch – 20:30 op RTL5
Meer zin om vanavond een film te kijken – een actiefilm om precies te zijn? Zorg dat je half negen je televisie op RTL5 hebt afgesteld. Waar de film over gaat? De zoon van John Matthews (Dwayne Johnson) draait de bak in voor het handelen in drugs. Om vrij te komen moet hij andere criminelen verlinken, maar dat durft hij niet. Daarom besluit zijn vader de onderwereld in te gaan…

Popster – 20:30 op SBS6
Ben jij ook weer zo benieuwd wie de leukste poppenact kan verzinnen? De jury, bestaande uit Henk Jan Smits, Georgina Verbaan en Miss Izzy (Lenette van Dongen) laat weer van zich horen.