Pardon me ehh niet!

Het woord dat het vaakst over jouw lippen rolt? Sorry! Maar in deze situaties hoef jij helemaal geen 'excuse me' te roepen… 😉

1. De hele week ren je van hot naar her: op school sleep je met je mappen naar al je projecten, je sporttas zeul je mee naar de sportschool, en tussendoor nog ergens shoppen ehh… boodschappen doen. Dus als je moeder op zondag vraagt wanneer je je kamer weer eens opruimt: nu even niet.

2. Je boyfriend laat jou elke keer koken, want hij kan dat zogenaamd niet. Maar op de dag dat jij laat uit school komt en een keer geen zin hebt om in de keuken te staan, hoef je geen excuses te maken. Hij tovert maar eens een paar pannen tevoorschijn. Of een diepvriespizza, als het echt niet anders kan… 😉

3. Jij bent een echte sport lover, maar met superspierpijn van je work-out van gister, een hongerig maagje en een rode neus is het heus niet erg dat het sporten een keer overslaat. Zeker als vanavond ook nog je favo movie op tv is!

4. Je zusje klaagt dat je die reep chocolade met zeezout en karamel helemaal in je eentje hebt opgegeten. Ten eerste was het that time of the month, ten tweede: hallo, het was chocolade! Dus.

5. Met wallen onder je ogen nestel jij je geeuwend in je bed, met je PJ en je fluffy sokken aan. Om half tien, op vrijdagavond. Dan belt je beste vriendin: partytime! Voor jou is het gewoon sleepy time. Sla dat feestje over, dan lijk je maar een keer saai. Volgend weekend weer nieuwe kansen!

6. Rillend kom je na een kou-houd fietstochtje op school met doorweekt haar en je mascara tot onder je kin. En dan wandelt je crush je ook nog eens tegemoet. Ja, je mag nu best een hot coco of een pumpkin spice latte halen. Dat heb je verdiend! 

7. Uren heb je in de keuken gestaan om dat lekkere meal na te bootsen. Het zag er super uit. Voordat je het in de oven schoof en het er vervolgens pikzwart weer uithaalde… Nu mag je dus best naar de super racen om iets kant-en-klaars te halen. Of gewoon ergens sushi bestellen, that’s okay.