Goed nieuws voor fans van Pretty Little Liars en The Vampire Diaries!

Er komen namelijk spin-offs van beide series, mét bekende gezichten. Helaas zijn de afleveringen binnenkort alleen nog in de VS te zien, maar hé, ze zullen ooit vast wel op de Nederlandse buis verschijnen. 

 

Ravenswood

We gaan van het dorpje Rosewood uit Pretty Little Liars naar Ravenswood. In de serie volg je vijf verschillende personen die uiteindelijk allemaal met elkaar te maken krijgen. Al generaties lang wordt Ravenswood geteisterd door een dodelijk vloek. En het groepje gaatdiep in de geschiedenis graven om het mysterie op te lossen. Het allerleukste en meteen ook allerslechtste nieuws: Caleb (Tyler Blackburn) verhuist van Rosewood naar Ravenswood. Bekent dat no-more-Haleb

 

Bekijk de trailer van de nieuwe spooky serie hier:

 

The Originals

Het kon ook eigenlijk niet anders: The Originals verdíénen een eigen verhaallijn. Klaus (Joseph Morgan), Elijah (Daniel Gillies) en Rebekah (Claire Holt) gaan terug naar de plek waar ze honderden jaren geleden opgroeiden: New Orleans. Klaus wil leider worden van de stad die hij vroeger zelf had opgebouwd en gaat de strijd aan met Marcel, de huidige leider. Daarnaast is weerwolf Haley (Phoebe Tonkin, ook bekend van The Vampire Diaries) preggers en Klaus is de vader… Bereid je maar alvast voor op een finke bak drama.

 

Check de trailer hieronder: