Tijd voor een zomerschoonmaak!

Girls, we know it’s hard, maar soms moet je die kleren die je nooit draagt weggooien. Het doet even pijn, maar dan… Alleen maar voordelen! Tijdens het opruimen kom je kledingstukken tegen waarvan je niet eens meer wist dat je ze had. Je ziet erna beter welke leuke kleren je hebt én er is meer plek voor nieuws! Je weet wat dat betekent: shoppen! Maar eerst opruimen. Wij helpen je met dit stappenplan:
 

1. Haal je kledingkast leeg. Alles, maar dan ook echt alles moet eruit. Zo weet je zeker dat je alles bekeken hebt en voelt het straks alsof je echt een nieuwe wardrobe hebt.

2. Verdeel de kleding in drie stapels. Weggooien, weggeven en bewaren. Dat ene fabulous jurkje dat jou niet meer past, kun je nog wel aan een goed doel geven. Dan kan iemand anders er heel blij mee zijn! En honey, wees eerlijk: wat je nu niet draagt, draag je over een jaar nog steeds niet. Weg ermee!

3. Organiseer je kast. Maak een indeling waarbij alles makkelijk te vinden is en stapels niet te hoog worden. Leg bijvoorbeeld in één kant van je kast de winterkleding en in de andere kant zomerkleding. Dat kun je dan weer onderverdelen in tops, t-shirts, broeken, etc. You get it.

4. Als je dan toch bezig bent, organiseer dan ook meteen je schoenen, ondergoed en sokken. Weg rommelige lade met alles door elkaar, hallo georganiseerde boel!

5. Enjoy your new wardrobe. En ja, nu mag je weer shoppen. Have fun!