En Lorde’s steile lokken!

Lorde, is that you? De girl met de grote bos krullen postte gisteren deze foto op haar Instagram met sleek en steil haar. En da's even wennen! 

We love Lorde's krullen, maar we moeten bekennen; deze nieuwe hairdo staat haar amazing! En omdat het hartstikke leuk kan zijn om je look even helemaal te veranderen, heeft CG! vijf tips voor pretty steil haar voor je op een rijtje gezet. 

Heb je de steile look geprobeerd, maar ben je geen fan? Spring dan gewoon onder de douche! Met een beetje water heb je je krullen binnen no-time weer terug ;-).

1. Shower sessie
Was je haar met een gladmakende shampoo en conditioner, zoals deze van Aussie. Ga daarna niet als een gek je haar afdrogen met een handdoek, zo creeër je juist extra krullen. Gebruik een katoenen t-shirt en dep je natte haar zachtjes droog.

2. De föhn is your friend
Ga ondersteboven hangen en föhn je haar totdat het nog een beetje vochtig is. Heb je een föhn met opzetstukken? Gebruik dan de blaasmond, voor een extra smooth effect. 

3. Take the heat
Spray of smeer een hittebeschermend product in je vochtige haar. Deze van John Frieda maakt je haar ook nog eens extra glad en glanzend. Zet de temperatuur van je steiltang ook niet te hoog. 150°C is heet genoeg. 

4. Split it up
Splits je haar op in verschillende delen. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar ook hitte. Een stijltang kan dikke plukken haar niet handelen en de kans is groot dat je lokken er dan toch niet goed steil van worden. Kies daarom voor kleinere plukken, één voor één. 

5. Een goed begin…
Is het halve werk ;-). Je kunt je nog zo goed voorbereiden, maar als je steiltang niet goed is, schiet je er niks mee op. Kies daarom altijd voor een straightener met keramische of titanium platen.