Jij vraagt, wij geven antwoord!

Iedere dag krijgen wij e-mails binnen van lezeressen met vragen over mode en beauty. Deze week behandelen we de vraag van Nicole (16) uit Amersfoort. 

''Ik heb heel erg last van donkere kringen onder mijn ogen. Wat ik ook probeer, ik krijg ze niet weg! Hebben jullie tips om mijn wallen te camoufleren?''

Donkere kringen kunnen ontstaan door slaapgebrek, maar het kan ook erfelijk bepaald zijn. Het beste product waar je wallen minder zichtbaar mee kunt maken, is een concealer. Het product is verkrijgbaar in allerlei soorten en maten bijvoorbeeld een stick, een potje of een palette. Er zijn vaste en vloeibare concealers te koop.

 

€3,59 Catrice
 

Dit palette bestaat uit drie kleuren, kies de juiste kleur voor jouw huid. Met je vinger smeer je wat concealer onder je ogen en in de holtes tussen je neus en ogen. Je zult zien dat je meteen een frissere blik krijgt! Je kunt ook met een sponsje de concealer verdelen. Dan blijft het product minder snel in de lijntjes rondom je ogen zitten.

€25 Benefit Fake Up Concealer 

Je kunt ook met een stick een stralende blik creeëren. Stift met de stick onder je ogen en dep vervolgens met je vingers of eventueel een sponsje. Dit product met vitamine E werkt ook hydraterend zodat je huid zacht en soepel wordt. 

 

Heb jij ook een dringende mode of beautyvraag? Let us know via stagemode@cosmogirl.audax.nl en wie weet beantwoorden we jouw vraag binnenkort hier op de site!