Me-time it is

Woensdag breekt zo lekker de week en jij hebt vast je huiswerk al af en  gedaan wat er gedaan moet worden. Good for you, want dan is het tijd om onderuit te zakken voor de televisie. Even op adem komen met een leuk programma of een fijne film. Food en drinks in de aanslag?

3 Op Reis Backpack – 19:50 op NPO 3
De zomer komt eraan en het perfecte programma om inspi op te doen voor leuke tripjes is 3 Op Reis Backpack. Geraldine Kemper, Jan Versteegh en een aantal vloggers reizen van Amsterdam naar Athene. Nice!

Hotter Than My Daughter – 20:30 op RTL 4
Moeders met een bijzondere kledingstijl. Gordon ziet ze regelmatig langskomen. En niet omdat de dochters die hun moeder opgeven voor het programma zo trots zijn. Nee, ze schamen zich kapot. Moeder Anja en moeder Yvette maken het volgens hun kinderen te bont met lakleren outfits en miniscule jurkjes. Embarrassing

The Chronicles Of Narnia: The Voyage Of The Dawn Treader – 20:30 op RTL 7
Movie time! Tijd voor een sprookje: in de derde Narnia-film logeren Lucy en Edmund bij hun vervelende neefje Eustace. Ze hoeven zich niet te vervelen, want ineens worden ze opgeslokt door één van de schilderijen en belanden ze in Narnia…

Step Up – 20:30 op Net 5
Meer in the mood voor een romcom? Tyler (Channing Tatum) hangt veel op straat en gaat naar foute feestjes. Op een nacht besluit hij de dansacademie in te sneaken. Hij wordt gepakt en krijgt een taakstraf op de dansacademie in kwestie. Hij raakt gefascineerd door de moves van Nora (Jenna Dewan) en valt zelfs in voor haar danspartner.

Draadstaal – 21:15 op NPO 3
Fred, Said, Jopie, Leon en nog meer gekke typetjes. Zij maken je vanavond definitely aan het lachen.

Divorce – 22:30 op RTL 4
Wij vinden het absoluut no problemo dat deze serie wordt herhaald. David (Dirk Zeelenberg) en Tamar (Carly Wijs) belanden in een vechtscheiding. Boudewijn (Jeroen Spitzenberger) probeert Sophie (Chantal Janzen) weer om zijn vinger te winden. Drama all over.