Wat kijk jij 2n?

Girl, plof maar lekker op de bank, want na zo'n lange schooldag heb jij je momentje wel verdiend. En met CG!'s tv-tips hoef je je ook niet te vervelen. 

Enjoy! 😉

 

Proefkonijnen – 20:30 uur op NPO3
Dennis en Valerio offeren zichzelf weer eens op voor de wetenschap. Ze laten zich in hun arm steken door bijen en wespen, om erachter te komen welke steek pijnlijker is.

Grey's Anatomy – 20:30 uur op NET5
Maggie is geïrriteerd, omdat Meredith haar vragen over Washington DC ontwijkt. Bailey en Ben maken zich zorgen. De broer van Ben is opgenomen in het ziekenhuis. Hoe zal het met hem gaan?

Streetlab – 21:25 uur op NPO3
In Streetlab zoeken jeugdvrienden Stijn, Jasper, Tim en Daan naar antwoorden op gekke en ongemakkelijke vragen. Zo gaan ze kijken of het mogelijk is om bij een Eredivisieclub mee te trainen, zonder dat iemand het doorheeft. En wat is de kortste weg naar een podium met duizenden gillende fans terwijl je niet eens een popidool bent? In Streetlab kom je erachter. In deze aflevering proberen ze telefoonnummers van ladies te regelen in een soa-kliniek.

Lauren! – 22:05 uur op NPO3
Lauren verdiept zich in de wereld van Extreme Dog Grooming in San Diego, Californië. De hondenliefhebbers hebben er alles voor over om hun hondjes te zien shinen. Ze redt ook een hondje uit het asiel door hem een make-over te geven en een nieuw baasje voor hem te vinden.

America's Next Top Model – 22:35 uur op RTL5
De meiden krijgen de opdracht om een reclamefilm te maken voor het Jamaicaanse bureau voor toerisme. Ze mogen alles zelf bedenken, van de locatie tot het script.

FILMTIP
Catch Me If You Can – 20:30 uur op RTL8
Frank (Leonardo DiCaprio) is de beste oplichter ever. Hij doet zich voor als arts, hoogleraar, advocaat en piloot, en niemand twijfelt ooit aan hem. Keer op keer weet Frank te verdwijnen en is hij onvindbaar voor de politie. Totdat ze een grote zoektocht naar hem beginnen.