Must do’s voor zomer 2016 in Walibi

Heb jij nog geen wilde plannen voor deze zomer? Met deze bucketlist weet je zéker dat je een zomer gaat ervaren die je nooit meer vergeet… Ga los in Walibi Holland!

#1 Party time
Walibi Holland presents: de vijfde editie van OUT OF CONTROL op zaterdag 9 juli 2016.  Een leipe line-up van dj’s en artiesten, crazy acties tijdens de optredens, thrill rides, al je vrienden & je favoriete drankje…. Love it!

#2 Sleep over
Grote kans dat één dag Walibi-actie niet genoeg is. Niks aan de hand. Dan blijf je toch overnachten in vakantiepark Walibi Village? Hier kun je lekker genieten en bijkomen in één van de luxe huisjes, een plons nemen in het zwembad of lekker eten in het restaurant.

#3 Cool down
Is het warm en ben je op zoek naar een beetje verkoeling? Laat dan je handjes en haartjes wapperen in een coole Thrill ride, zoals Goliath, Speed of Sound of de gloednieuwe achtbaan Lost Gravity!

#4 Chill out
Van chillen naar HARD GAAN in 1 minuut, het kan tijdens het compleet vernieuwde Summer Vibez! Relax to the max in een hangmat tijdens de meest chille sounds. Mag het wat harder!? Ga dan los op de beats van Mr. Polska! Het park is tot 23:00 uur open. Alle tijd dus; chill out!

#5 Road trip
Pak de auto of de trein met jouw BFF’s voor een gezellige roadtrip door Nederland. Eindbestemming: Walibi Holland. Vergeet natuurlijk niet om een cool aandenken te shoppen van deze trip. Dit kan in een van de souvenirwinkeltjes op het park!

Wil jij deze bucketlist zo snel mogelijk afchecken? Ga dan naar Walibi.nl/cosmogirl voor meer informatie en tickets met voordeel!