Dit moet je deze zomer nog doen!

Nee! De zomer is bijna afgelopen. Om nog het optimale uit je laatste vakantiedagen te kunnen halen, heeft CG! een mini-bucketlist voor je opgesteld. Check hier onze fun tips! 

1. Surfen of suppen 
De coolste sport ever is toch wel surfen. In de zomer is het zeewater nog lekker warm, dus dat maakt het surfen een stuk relaxter. Toch net iets te heftig voor je? Ga dan eens suppen! Suppen is een afkorting voor Stand Up Paddling. Hierbij sta je op een grote surfplank en gebruik je een peddel om vooruit te komen. Een goede workout en super fun! En als het zonnetje schijnt, kun je ook meteen aan je tan werken;-). 
 

2. Een festival bezoeken
Eén van de leukste dingen aan de zomer: er zijn tons of festivals. Mysteryland, Voltt, Valtifest… We love it! Verzamel al je vriendinnen, scoor de leukste outfit en get ready to dance! 
 

3. Woodstock
Lijken tip 1 en 2 van dit lijstje jou super fun? Dan moet jij naar de Girl Surf Session! Deze dag staat geheel in het teken van surf, sun & music. Zo kun je bij de Girl Surf Session meedoen aan beach yoga, je kunt surflessen volgen, en dansen tot de zon ondergaat op het Woodstock Surf Festival. Hier treden de tofste surfbandjes op.

De Girl Surf Session kost €39,50 en is inclusief materiaal. Na afloop krijg je nog een leuke goodiebag mee naar huis. Meer weten? Kijk dan hier.

En zo ging het er vorig jaar aan toe:  

4. De kermis
Suikerspinnen, zuurstokken, oliebollen in de zomer… Je vindt het allemaal op de kermis. Ga gezellig met vriendinnen, of scoor een leuke date en ga samen in het spookhuis. Check hier wanneer er een kermis bij jou in de buurt is. 

5. Sale shoppen
Scoor snel nog even de leukste jurkjes in de laatste ronde van de zomersale. De meeste items zijn wel met 75% afgeprijsd en dus fijn voor je portemonnee. Regent het? No problem, sale shoppen doe je ook gewoon online ;-).