Vera en haar favo zomerparfum…

Parfum, ik ben er dol op. Legende Marilyn Monroe zei ooit dat ze sliep met Chanel No. 5, maar ook ik slaap en sta graag op met een heerlijke geur om me heen.

Ik heb meerdere flacons eau de toilettes en eau de parfums, verspreid door mijn hele kamer. In de zomer haal ik weer andere geuren tevoorschijn dan in de winter.

Met het warme weer gebruik ik liever geen zware geuren, dat is al snel too much. Ik ga in de zomer graag voor iets lichters, frissers en zoeters. Welke parfums ik deze zomer het liefst draag? Lees snel verder…

Glow by J.lo. Wie kent hem niet? Het eerste parfum van duizendpoot J.lo. Zacht, lief en zoet. Een subtiele geur, heerlijk voor tijdens een rustige zomerdag met een picnick in het bos.

Jil Sander SunEen echte klassieker, het ultieme zomerpafum. Persoonlijk moest ik even aan de geur wennen, maar nu is het zeker een favoriet. In dit parfum zit rozenhout, ylang-ylang, jasmijn en oranjebloesem.

Moschino I Love Love

Ik hou van de liefde. Wie niet? Mijn fles van dit parfum is al aardig leeg. Komt het door de subtiele sinaasappel geur of door het aparte flesje? All I know is that I Love Love!

Reveal by Halle Berry
Het nieuwste parfum van de mooie Halle Berry. Reveal kwam begin deze lente uit, maar ik voorspel dat het een hit wordt deze zomer. Het flesje oogt chique en de geur is vrouwelijk, net zoals Halle zelf. Always reveal something… not everything.

The Body Shop Love Etc…
Weer een parfum met Love in de titel. Toeval? Ik weet het niet. Dat The Body Shop Love Etc… een parfum met jasmijn en vanille heerlijk ruikt, dat weet ik wel! Ook is er voor een tientje een solid perfume van deze geur op de markt. Parfum in vaste vorm, in een klein hartvormig blikje. Het lijkt net een lipbalsem maar dat is het niet!

Dat waren ze! Mijn parfum aanraders voor zomer ’11. Ik zou het leuk vinden als je jouw favoriete zomerse parfum achterlaat in een reactie hieronder.

Liefs,
Vera