Ga jij voor een romantische movie of…

Nog steeds niet bijgekomen van je bevrijdingsfestival? Pak dan nu je momentje en crash lekker op de bank ;-). 

CG! zocht de must-see tv-programma's en movies van vanavond voor je uit. Zak snoep erbij en enjoy
 

The Big Bang Theory – 19:35 uur op Veronica
De laatste tijd is er wel erg veel veranderd in het leven van Sheldon. Vanavond wordt hij met zijn neus op de feiten gedrukt. In de aflevering daarna rijden Amy en Leonard naar Arizona om Sheldon op te halen. Hij is beroofd tijdens zijn treinreis. Ondertussen heeft Penny een sollicitatiegesprek bij het bedrijf van Bernadette.

Catfish: The TV Show – 19:15 uur op MTV
Blaire was smoorverliefd op haar Instagram-liefde Markie. Maar Markie brak haar hart, en Blaire vond een nieuwe liefde. Maar nu wil Markie haar ineens wél ontmoeten. Blaire heeft hulp nodig van Nev & Max om erachter te komen wat haar geheim is.

Brothers Green: EATS! – 20:10 uur op MTV
Oh la la, wat voor delicious meals flansen de cute broers nu weer in elkaar? Check het in een dubbele aflevering.

Hotter Than My Daughter – 20:30 uur op RTL4
Make-over alert! De moeders in Hotter Than My Daughter kleden zich veel te opvallend. Hun dochters zijn daar totaal niet blij mee, en schakelen de hulp van Gordon in. Weet hij de moeders om te toveren tot classy ladies?

FILMTIP
Going The Distance – 20:30 uur op NET5
Als Erin (Drew Barrymore) en Garrett (Justin Long) elkaar ontmoeten in New York, leidt dit tot een korte hot summer romance. Ze willen allebei geen vaste relatie. Maar als Erin na de zomer weer teruggaat naar haar woonplaats San Francisco, komen ze erachter dat ze elkaar toch wel missen.


 

The Descendants – 20:30 uur op RTL8
Matt (George Clooney) is een rijke landeigenaar. Hij is getrouwd met zijn grote liefde, maar door een ernstig ongeluk ligt zij in een coma. Hierdoor moet hij voor zijn dochters van 10 en 17 jaar (gespeeld door Shailene Woodley) oud zorgen, maar hij heeft een slechte band met hen. Terwijl hij zijn best doet om de band te versterken, krijgt hij nieuws te horen dat zijn hele leven overhoop gooit.

Music and Lyrics – 22:30 uur op NET5
De band PoP! was HOT in de jaren ‘80. Vooral lead singer Alex (Hugh Grant) was geliefd, maar inmiddels weet niemand meer wie hij is. Dan wordt hij gevraagd om een nummer te schrijven voor popster Cora Corman (Haley Bennett). Zijn collega Sophie (Drew Barrymore) schiet hem te hulp.