DBSS, Just Go With It & more!

Zwaar weekend gehad, of ben je superdruk met studeren? Pak dan vanavond even je chill-momentje met één van deze programma's. 

Zak chips erbij, en relax! Je verdient het ;-). 
 

The Big Bang Theory –  19:35 uur op Veronica
Stuart heeft vanavond een date, maar Howard maakt zich zorgen om het meisje. De meiden besluiten hun oude dates van de middelbare school op te zoeken. In de aflevering daarna is het iets minder gezellig bij de geeks. Sheldon is in paniek als Leonard geopereerd moet worden. En Raj ontdekt dat zijn ouders gescheiden zijn. 

Internetpesters Aangepakt – 20:30 uur op RTL5
Internetpesterijen worden een steeds groter probleem. In dit nieuwe programma van Peter R. de Vries worden de bullies aangepakt. Allemaal met de hoop dat internetpesten zo snel mogelijk stopt. 

Valerio International – 21:30 uur op NPO 3
Valerio reist af naar Hanoi, de hoofdstad van Vietnam. Daar ontmoet hij profvoetballer Danny van Bakel. In Vietnam is Danny een grote superster, en samen met zijn vrouw DJ Myno vormt hij een echt celebrity koppel. In Barcelona gaat Valerio op bezoek bij de wereldberoemde klassieke zanger Maarten Engeltjes. Hij is net even wat rebelser dan de andere zangers.

De Beste Singer-Songwriter Van Nederland – 22:00 uur op NPO3
Deze week zijn de kandidaten in Scheveningen. Samen met de boys van Kensington krijgen ze de opdracht om een zomers liedje te schrijven. Enne, dit liedje is nogal belangrijk, want het is de allerlaatste schrijfopdracht. Daarna wordt bepaald welke singer-songwriter het programma moet verlaten. 

FILMTIP
Just Go With It – 20:30 uur op RTL8
Danny (Adam Sandler) is een succesvol plastisch chirurg. Na een mislukt huwelijk heeft hij bindingsangst. Om vrouwen aan te trekken liegt hij dat hij een ongelukkig huwelijk heeft. Maar als hij de mooie Palmer (Brooklyn Decker) ontmoet, denkt hij dat zij wel eens de ware zou kunnen zijn. Hij houdt zijn leugentje voor zich, maar dan vindt Palmer zijn fake trouwring. Danny durft haar niet de waarheid te vertellen en liegt dat hij in scheiding ligt. Om niet door de mand te vallen, vraagt hij of zijn assistente Katherine (Jennifer Aniston) zich voor wilt doen als zijn vrouw. Dit is nog maar het begin van de leugens…