Eindelijk: zon in Nederland! Met een lang weekend én mooi weer op komst tijd voor een aantal fijne zomerse tips!

Met stip op 1: Vergeet je niet in te smeren! Onze Hollandse huidjes zijn nog niet zoveel zon gewend en moeten nu dus ook nog met een hogere factor ingesmeerd worden. Minimaal 20, liefst nog wat hoger! Zo blijven onze huidjes het mooist en krijgen we geen last van vervelende verbrande plekken!

Tip 2: Waterrrrr! Eerste zonnestralen, dus hup richting het dichtsbijzijnde strand, park of meer! Je hoeft niet meteen dapper het water in (helaas, nog steeds steenkoud!), maar wel de perfecte plek om los te gaan met waterspelletjes. Met waterballonnen gooien of water voetballen? Niks kinderachtig, heerlijk & oldskool!

Tip 3: Het terras! Drankje, gezellig gezelschap, muziekje op de achtergrond: life is good! Even niet zo veel geld meer op de bankrekening? Dan fix je toch je eigen terras? Op het balkon, in de tuin of op een grasveldje ergens in de buurt, fles limo meer, een zakchips, je favoriete bladen (moeten we CosmoGIRL! nog aanraden? ;-)) en.. Enjoy!

Tip 4: Festivals! Niet alleen met Queensday of Bevrijdingsdag is er genoeg te beleven, ook tijdens dit Pinksterweekend is het op meerdere plekken heel gezellig! Voor een overzichtje kijk je hier: http://www.festivalinfo.nl/