Haar nieuwe record

We love Zoella. Ze maakt de leukste beauty tutorials, deelt altijd handige tips en ze is ook nog eens hartstikke grappig.

Maar daar blijft het niet bij. Miss Zoe 'Zoella' Sugg is namelijk ook een geboren schrijfster.

Vorige week kwam haar boek Girl Online uit en guess what? Het boek werd na één week al uitgeroepen tot snelst verkopende debuutroman ever. Eh, wow. 

Volgens de Engelse krant The Telegraph werden er binnen een week al 78.109 exemplaren verkocht. Hiermee verbreekt ze de records van de Twilight boekenserie en de Harry Potter-boeken. Go Zoe!

Girl Online gaat over Penny, die al haar geheimen deelt op haar blog GirlOnline. Ze schrijft over vriendinnen, jongens, high school drama, haar crazy familie en de paniekaanvallen waar ze steeds vaker last van krijgt.

Als het echt niet meer goed met haar gaat, sturen haar ouders Penny naar New York. Daar ontmoet ze Noah, een gorgeous, gitaarspelende jongen. Penny wordt binnen no-time verliefd en schrijft hier uitgebreid over op haar blog. Maar Noah heeft ook een geheim… Iets wat Penny's leven als blogster kan verpesten.

Oeh, wij zijn benieuwd! Je kunt het boek hier bestellen. Het boek is wel in het Engels, maar voor iedereen die liever in het Nederlands leest hebben we ook goed nieuws: de vertaalde versie ligt vanaf 23 januari in de winkels!  

Fotografie: BrunoPress