Speciaal voor Stop Aids Now! heeft SuperTrash een rokje ontworpen.

Onder de naam 'Staring is Caring' is modelabel SuperTrash de samenwerking aangegaan met STOP AIDS NOW! De volledige opbrengst van deze fashionable rokjes gaat naar een STOP AIDS NOW!-project in het dorpje Godino in Ethiopië. Dit is een arme gemeenschap met 3500 inwoners die zich vaak niet tegen hiv weten te beschermen. Vooral de meisjes en vrouwen zijn extra kwetsbaar voor deze ziekte door hun achtergestelde positie. STOP AIDS NOW! wil hier verandering in brengen en helpt deze girls economisch onafhankelijker te maken. Zo zullen zij eerder voor zichzelf opkomen en wordt de kans op hiv kleiner.

 

“Toen ik werd benaderd voor het 'Staring is Caring'-project was ik meteen enthousiast. Het is prachtig om SuperTrash te kunnen koppelen aan een goed doel dat zich inzet voor vrouwen en hen een kans geeft een eigen onderneming te starten om daarmee hun zelfstandigheid te vergroten. I'm all for empowering women”, aldus Olcay.

Check hier de campagne met Olcay Gulsen (eigenaresse SuperTrash), Tess Milne (tv-presentatrice) en Anna Nooshin (oprichtster van online lifestyle magazine NSMBL):

Het rokje kost €29,95 en is vanaf vandaag te koop via supertrash.com en in alle ST brandstores in Nederland en België.

Met dit trendy rokje ben jij he-le-maal klaar voor de zomer. Shop it now en help mee in de strijd tegen aids!