Wat kijk jij vanavond?

Goed nieuws: je hebt deze gloomy Blue Monday overleefd, woohooo! 

Daarom verdien je het om vanavond lekker op de bank te hangen met een grote zak M&M's. Dit check je allemaal op tv:
 

 

Proefkonijnen – 20:30 uur op NPO3
Dennis en Valerio reizen af naar Las Vegas om daar alles te weten te komen over gokken. Ze gaan op onderzoek uit in het casino: wat is de beste manier om rijk te worden? 

Celblok H – 20:30 uur op SBS6
Het is alweer tijd voor de seizoensfinale van Celblok H en het wordt spannender dan ooit. Suus is ontsnapt uit de gevangenis en duikt onder bij Lies. Zij twijfelt of ze haar oude medegevangene wel moet helpen. Ondertussen is bewaker Altan naar haar op zoek.

America's Next Top Model – 21:40 uur op RTL5
Tyra Banks neemt de meiden mee naar Santa Monica, om daar hun volgende opdracht uit te voeren. De modellen krijgen daar ook een acteerles van Tyler Perry (David in de film Gone Girl). Voor de fotoshoot worden ze omgetoverd tot zombies, maar niet iedereen komt hier goed mee weg.

FILMTIP
It’s Complicated – 20:30 uur op NET5
Leuke feel-good movie over Jane (Meryl Streep) en Jake (Alec Baldwin). Het stel is al tien jaar gescheiden, maar als hun jongste zoon afstudeert, willen ze allebei aanwezig zijn bij de diploma-uitreiking. Na een onschuldig etentje belanden ze bij elkaar in bed. Jake is alleen net getrouwd met een veel jongere vrouw en Jane heeft gevoelens voor de knappe architect Adam (Steve Martin). Best ingewikkeld dus…

Chasing Mavericks – 20:30 uur op RTL8
Deze film vertelt het verhaal van surficoon Frosty (Gerard Butler), die met tegenzin toezegt om de jonge surfer Jay (Jonny Weston) alle ins en outs van het surfen te leren. Jay volgt het uitputtende trainingsregime van Frosty, zodat hij binnenkort in de levensgevaarlijke golven van Mavericks kan surfen.