De beste vakantie ever

Nog geen vakantieplannen, of heb je juist wel zin in een avontuur? Meet srprs.me, je nieuwe beste vriend. Eh, wie?

srprs.me is pro in het verrassen van vakantiegangers. En de reden hiervoor is heel simpel. Bij hen boek je namelijk een reis zonder dat je weet waar je naartoe gaat. Hoe spannend!

Natuurlijk heb je wel een beetje inbreng in de uiteindelijke bestemming. Ben je allergisch voor zon, zee, strandvakanties? No worries, srprs.me zal je dan niet naar Salou sturen. 

Bij het boeken van je reis kun je een keuze maken uit vijf verschillende vakantiethema's, namelijk: Adventure, City Tripping, Broke, City Worldwide en Sunsation. Vervolgens geef jij aan wanneer je wilt vertrekken, hoeveel dagen je weg wilt gaan en met hoeveel personen je reist. srprs.me zoekt dan een vlucht en accomodatie voor je uit.

En dan wordt het pas echt spannend! De week voor, of van vertrek krijg je namelijk een kaartje thuisgestuurd. Hierin zit een kraskaart met jouw speciale srprs-code, je vertrektijd en de temperatuur van jouw destination. Handig voor als je je koffer in gaat pakken ;-).

Eenmaal aangekomen op het vliegveld vul je je srprs-code in op de srprs-app en dan is daar het grote moment; je bestemming wordt onhuld! 

Hoe cool is dat?! We love it. 

Meer info? Check dan snel de website van srprs.me.