Kledingruil-feestje!

Heb jij een kast vol items die je niet meer draagt maar véél te leuk zijn om zomaar doei tegen te zeggen? Pen in je agenda voor deze zondag: de Swap Your Fashion kledingruil party editie! Breng je BFF's mee naar het Westcord Fashion Hotel en maak er een supercool shop feestje van.

 

 

Je kunt vijf tot tien items meebrengen, van skirts tot jumpsuits en van clutches tot jassen – zolang het maar glittert, glanst en hebberig maakt voor de feestdagen!

 

Het event start tussen 14:00 en 14:30 uur, rond die tijd lever je je meegebrachtje juweeltjes in. De SYF-crew zal de kwaliteit van de items beoordelen en ondertussen kun jij o.a. terecht bij de coole sample sale van The Style Department en je nagels laten doen bij de studio van Shellac Amsterdam.

 

En dan begint het. Vanaf 15:00 uur kun je twee uur lang rondspeuren tussen alle fashion items van andere girls  en na afloop krijg je een gave goodie bag. O, en je krijgt nog cocktails en hapjes in de megacoole SKYY bar van het Westcord Hotel. Ik wil, ik wil, ik wil!

 

Benieuwd? Meld je hier aan!