Behind the scenes-verslag

Afgelopen zondag mocht CG!'s Esther naar Hamburg voor een event van Sylvie Meis for Van Haren. Kijk snel mee hoe het was!

Of ik mee wilde naar Hamburg voor een perstrip met Van Haren? Natuurlijk, duh! 😉

Van tevoren mochten we twee paar schoenen uit Sylvies collectie kiezen. Hoe leuk!

We gingen namelijk shooten op twee verschillende locaties. Een avondshoot binnen en een middagshoot in de sneeuw. Brrr!

Voor de avondshoot 

En de schoenen voor de volgende dag!

 

Maar eerst moesten onze voeten natuurlijk party shoe ready zijn. Dus op naar een spa. We mochten lekker relaxen in de sauna. Daarna zelfs nog een massage! Helemaal zen maakte ik me klaar voor de avondshoot. 

 


Met alle girls in de spa

Met een taxi gingen we naar een super de luxe restaurant. Als echte sneaker girl waren die hakken natuurlijk wennen voor mij. Maar gelukkig zaten deze meteen lekker! Eerst genoten we nog even van een delicious drie gangen menu en daarna was het tijd voor de shoot. 

 


 

De volgende ochtend gingen we naar de volgende locatie. Het tweede paar mocht aan en wakkelend ging ik op de foto. See for yourself, haha! Gelukkig is het eindresultaat echt leuk geworden (al zeg ik het zelf). En heb zelfs ik als sneakermeisje, de hele dag superlekker op deze high heels gelopen. 


Bijna val-moment. Dat krijg je als sneaker girl…


Shooten in de sneeuw, brrr…

En toen kwam het grote moment. We gingen naar de persconferentie waar Sylvie Meis haar schoenencollectie voor Van Haren presenteerde. 

Modellen liepen de catwalk over en het zag er allemaal fantastisch uit. Uiteindelijk kwam Sylvie natuurlijk ook haar schoenen showen. Op het einde nog een fotomomentje en toen was het alweer tijd om naar huis te gaan… *sad face*

Het was een superleuk tripje. En ondanks dat ik een sneaker girl ben, vond ik de schoenen amazing! Dus deze high heels doe ik zeker vaker aan. Welke van de twee vind jij het leukste? Shop ze nu bij Van Haren. Er zijn maar liefst 24 paar waar je uit kunt kiezen 😉 

Fotografie: Melody Lieftink