Bak ze dan, als je durft…

Nog twee nachtjes slapen en dan is het weer tijd voor de spookiest dag van het jaar: Halloween!

Geef jij een feestje met vriendinnen, of organiseer je een scary movie marathon? Dan mogen deze Halloween cupcakes van Tanya Burr niet ontbreken in je snack-stash. Maarre, kleine warning: ze zijn behoorlijk creepy!

De cakejes zijn namelijk gevuld met… Bloed! Eh, say what?!

Oké, oké, geen echt bloed (duh). Maar aarbeienjam. En yep, dat ziet er pretty freaky uit ;-). 

Wil jij je feestgangers verrassen met deze spookachtige, maar delish cupcakes? Zorg dan dat je deze items in huis hebt:
– 50 gram boter;
– 180 gram suiker;
– 100 gram bloem;
– 60 gram cacaopoeder;
– 2 theelepels bakpoeder;
– 160 ml melk;
– 1 ei;
– Halve theelepel vanille-extract;
– 100 gram chocolate chips of kleine stukjes pure chocolade;
– Een pot frambozen- of aarbeienjam.

Met al deze ingrediënten maak je 12 cupcakes. En zo maak je de icing:
– 500 gram poedersuiker;
– 250 gram boter op kamertemperatuur;
– Halve theelepel vanille-extract;
Eetbare kleurstof in oranje

Ready to go? Check dan het filmpje hieronder om te zien hoe je de cupcakes maakt. Enjoy!