Check hier de video!

Gisteren was het eindelijk zover; het concert van Taylor Swift in Amsterdam! De show was helemaal uitverkocht, maar CG! was erbij <:-). Benieuwd hoe het was? 

Het concert werd geopend door hottie James Bay. Not bad ;-). Met zijn amazing stem en kick-ass gitaarskills wist hij in no time ons hart te stelen. Maar na drie kwartier ging hij er toch echt vandoor, om plaats te maken voor de leading lady; Taylor. Spannend! 

Het was even wachten, maar gelukkig hoefde je je geen minuut te vervelen. De pauzes werden namelijk opgevuld met fun quizzen en filmpjes over Taylor. Zo zag je bijvoorbeeld filmpjes voorbij komen van de 1989 Secret Sessions, waarin ze haar grootste fans ontmoette. Cool!

En toen was het eindelijk Taylor-tijd! Ze begon de show met haar song Welcome To New York. Enne, heel eventjes leek het of we écht in New York waren. Coole lichtjes, lichtgevende borden met bekende straatnamen en zelfs de skyline was er. Hoe tof! 

Daarna knalde TayTay alle songs van haar album 1989 eruit. En dat niet alleen… Haar hits I Knew You Were Trouble, Love Story en Enchanted kwam ook nog voorbij :-). Inclusief gitaren, piano's en toffe dansmoves natuurlijk.  

Tussen de liedjes door maakte TayTay een gezellig praatje, en vertelde ze over haar personal life, inspi en haar vriendinnen. Zelfs haar katten Meredith en Olivia kwamen nog even gedag zeggen op de videoschermen. Aww! 

We vonden Taylor natuurlijk al awesome, maar na het concert zijn we nog grotere Swifties geworden. We loved it! 

Heb jij het concert moeten missen, of wil je nog even nagenieten? Check dan snel het filmpje hieronder, waarin de highlights van het concert geshowd worden.