Over haar nieuwe muziek

Deze maand staat Taylor Swift in het Amerikaanse muziektijdschrift Rolling Stone. Zij vroegen Taylor naar haar nieuwe album, haar inspiratie en haar love life. En zoals je weet, heeft zij er niet veel moeite mee om alle juicy details naar buiten te brengen. 

Een van Taylor's nieuwe liedjes gaat volgens de rumors over ex-boyfriend Harry Styles, die kort na hun break-up een relatie kreeg met Kendall Jenner. In het liedje zingt Taylor over een jongen met luscious haar en een wit t-shirt, die met een meisje gaat die altijd korte, strakke rokjes draagt. De titel van het liedje: Style. Hmm, toeval? 
 

Maar dat is niet het enige detail dat Taylor heeft losgelaten. Het nummer Bad Blood gaat volgens Taylor over haar worst frenemy:

'Jarenlang wist ik niet of we nu echt vrienden waren. Ze zei vaak dingen tegen me, waarvan ik dacht: Zegt ze dit als vriendin, of was dit gewoon als een zware belediging bedoeld? Maar vorig jaar is ze echt te ver gegaan, en sindsdien zijn we écht enemies. Ze probeerde mijn hele arena tour te verpesten. Verrassend genoeg haat ik confrontaties en ruzies, dus nu moet ik haar avoiden. Het is awkward, en ik haat het.'

Kort daarna plaatste Katy Perry deze Tweet:

Wat denk jij, heeft Taylor het over Katy Perry? Laat het weten in de reacties.