Haar nieuwe 1989-collectie

Zijn jullie al aan het aftellen, Swifties? Op 21 juni komt Taylor namelijk naar Nederland. En ja, dat is dus over minder dan drie weken. Exciting

Maar omdat dat stiekem nog veel te lang duurt, heeft Tay nu al iets leuks voor je. Vanaf vandaag kun je een dagje, of langer, in haar schoenen lopen! Want haar nieuwe collectie Keds-sneakers ligt vanaf vandaag in de winkels. 

Al een paar jaar is Taylor het gezicht van het merk Keds. En dat niet alleen, want ze ontwerpt ook elk seizoen een eigen collectie. De nieuwste shoes zijn limited edition en speciaal ontworpen voor The 1989 World Tour.

Je kunt kiezen uit slip-ons of de exemplaren met veters. De schoenen hebben een pretty lichtblauwe zeemeeuwprint, geïnspireerd op de artwork van Taylors multi-platinum album 1989.

Op de zijkant van de schoen is 1989 geborduurd, en aan de veters hangt een gouden Taylor Swift guitar pick. Een must voor alle Swifties dus ;-). 

De 1989 World Tour Keds kosten €69,95. Je shopt ze vanaf vandaag exclusief bij Omoda in Antwerpen of Breda, of natuurlijk gewoon online

Enne, bekijk de beelden in de fotogalerij hieronder ;-). 

Kende je Keds nog niet? Het merk zorgde in 1916, met de introductie van de Champion sneaker, voor een nieuwe definitie van footwear. Het eenvoudige en chique design zorgde voor een stijlrevolutie en veroverde de harten van meiden over de hele wereld, en dat van stijliconen zoals Marylin Monroe en Audrey Hepburn. Cool!